Правителството: В България ще има ред! (видео)

В България ще има ред! Това бе посланието на правителството при последната акция октопод, която правителството проведе. Подобно нещо не се случвало отдавна. Ние живеем в среда на мутри, престъпни групировки, политици защитаващи неясни интереси и крим

2010-02-11 10:53:07
Правителството: В България ще има ред! (видео)
В България ще има ред! Това бе посланието на правителството при последната акция октопод, която правителството проведе. Подобно нещо не се случвало отдавна. Ние живеем в среда на мутри, престъпни групировки, политици защитаващи неясни интереси и криминални правителства.

Вчера в страната се проведе акция, която може да се сравни по мащаб с акцията срещу Коза Ностра през 70-те години. Тогава Джовани Фалконе води безпрецедентна битка срещу сицилианската мафия и вкарва повече от 360 висши представители на мафията в затвора.

Акциите Наглите (1 и 2) и Октопод макар и оплювани от редица жалки журналисти ще бъдат изучавани в учебниците след време. Макар и представяни за PR от медиите, за първи път в най-новата история на България се провеждат толкова масирани и целенасочени акции срещу престъпността в страната. Резултатите ще бъдат дълготрайни и има реален шанс ние младите да живеем в една доста по-нормална държава, в която липсва мутрата с бухалката, доброволните застраховки и нападенията с чукове над журналисти.

На всички граждани на страната и наши посетители пожелаваме да гледаме все по-често такива кадри като тези по-долу. На печелившите честито!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия